Speli muschiuletul si il tai in 3 fasii subtiri,pe lungime,lasandu-le impreunate la un capat. Presari faiile cu piper,cimbru si sare,apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri,cate trei.
Legi capetele libere sau le prinzi cu scobitori,ca sa nu se defaca impletitura. Intepi carnatii din loc in loc. Asezi muschiuletii si carnatii intr-o tava unsa cu ulei.
Torni in tava putina apa si o introduci in cuptorul cald, la foc mijlociu. Dupa 20 min,ungi carnea si carnatii cu un amestec de mustar si bulion diluat si continuisa le coci timp de 15 minute,pana cand capata o crusta aramie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii