autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

MUSCHIULETI SI CARNACIORI IMPLETITI

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
-2 muschiuleti de porc, -500 g carnati proaspeti,in intestin de oaie, -2 linguri ulei, -cate 2 linguri mustar si bulion, -cimbru,sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Speli muschiuletul si il tai in 3 fasii subtiri,pe lungime,lasandu-le impreunate la un capat. Presari faiile cu piper,cimbru si sare,apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri,cate trei.



Legi capetele libere sau le prinzi cu scobitori,ca sa nu se defaca impletitura. Intepi carnatii din loc in loc. Asezi muschiuletii si carnatii intr-o tava unsa cu ulei.



Torni in tava putina apa si o introduci in cuptorul cald, la foc mijlociu. Dupa 20 min,ungi carnea si carnatii cu un amestec de mustar si bulion diluat si continuisa le coci timp de 15 minute,pana cand capata o crusta aramie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULETI SI CARNACIORI IMPLETITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 muschiuleti de porc
  • -500 g carnati proaspeti,in intestin de oaie
  • -2 linguri ulei
  • -cate 2 linguri mustar si bulion
  • -cimbru,sare piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu crochete de peste