autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

MUSCHIULETI SI CARNACIORI IMPLETITI

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
-2 muschiuleti de porc, -500 g carnati proaspeti,in intestin de oaie, -2 linguri ulei, -cate 2 linguri mustar si bulion, -cimbru,sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Speli muschiuletul si il tai in 3 fasii subtiri,pe lungime,lasandu-le impreunate la un capat. Presari faiile cu piper,cimbru si sare,apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri,cate trei.



Legi capetele libere sau le prinzi cu scobitori,ca sa nu se defaca impletitura. Intepi carnatii din loc in loc. Asezi muschiuletii si carnatii intr-o tava unsa cu ulei.



Torni in tava putina apa si o introduci in cuptorul cald, la foc mijlociu. Dupa 20 min,ungi carnea si carnatii cu un amestec de mustar si bulion diluat si continuisa le coci timp de 15 minute,pana cand capata o crusta aramie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULETI SI CARNACIORI IMPLETITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci

File de porc cu ciuperci

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul

13 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu rösti si sos de visine

Piept de pui cu rösti si sos de visine

Pentru inceput preparam rösti , curatan cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cu un cutit sub forma

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 muschiuleti de porc
  • -500 g carnati proaspeti,in intestin de oaie
  • -2 linguri ulei
  • -cate 2 linguri mustar si bulion
  • -cimbru,sare piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
GULAS DIN CARNE DE MANZAT