Speli muschiuletul si il tai in 3 fasii subtiri,pe lungime,lasandu-le impreunate la un capat. Presari faiile cu piper,cimbru si sare,apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri,cate trei.
Legi capetele libere sau le prinzi cu scobitori,ca sa nu se defaca impletitura. Intepi carnatii din loc in loc. Asezi muschiuletii si carnatii intr-o tava unsa cu ulei.
Torni in tava putina apa si o introduci in cuptorul cald, la foc mijlociu. Dupa 20 min,ungi carnea si carnatii cu un amestec de mustar si bulion diluat si continuisa le coci timp de 15 minute,pana cand capata o crusta aramie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii