Napolitana cu crema de zahar ars si nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua, 1pachet de margarina / unt, 1kg zahar, o farfurie adinca cu nuci tocate,
  • foi de napolitana

Mod de preparare

Se freaca ouale intregi cu 1/4 zahar, apoi se adauga untul si se freaca pina se face o pasta si apoi se adauga nucile tocate.

Separat se pune pe foc restul de zahar si se topeste apoi peste acesta se pune compozitia de mai sus si se amesteca pina se topeste zaharul.

Aceasta crema obtinuta se va pune pe foile de napolitana in 1 sau mai multe straturi dupa dorinta. Se serveste imediat sau dupa ce a capatat consistenta.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise