Se freaca ouale intregi cu 1/4 zahar, apoi se adauga untul si se freaca pina se face o pasta si apoi se adauga nucile tocate.
Separat se pune pe foc restul de zahar si se topeste apoi peste acesta se pune compozitia de mai sus si se amesteca pina se topeste zaharul.
Aceasta crema obtinuta se va pune pe foile de napolitana in 1 sau mai multe straturi dupa dorinta. Se serveste imediat sau dupa ce a capatat consistenta.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii