Autor:
Alex (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iunie 2008
Ingrediente
faina 100 g, bicarbonat 1/2 lingurita, miere 2 linguri, margarina 50 g, oua 3 buc, smantana 100 g, praf de copt 2 lingurite
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se cern prin sita faina, praful de copt si bicarbonatul. Se amesteca margarina, mierea, smantana si galbenusurile, apoi ingredientele cernute, pana se omogenizeaza bine. Se incorporeaza treptat in albusurile batute spuma. Se toarna in tava unsa si tapetata. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pregatim toate ingrediente, sa le avem la indemana.
Trebuie sa lucram foarte rapid, daca avem un
6 voturi
1 comentariu
30 min
Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul
97 voturi
31 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate