Fructele bine coapte se trec prin sită şi se toarnă imediat în sticle mici care au fost bine spălate, scurse şi sterilizate în cuptorul aragazului(adică puse pe grătar şi încinse).
Se sterilizează(în abur) sticlele pline cu nectar doar până unde începe "gâtul" lor. Se socotesc 15-20 de minute de când se observă bule de aer care se ridică în sticlă.
P.S.
Se folosesc fructe ca: zmeură, caise, piersici. Fructele se şterg, nu se spală. Zmeura e mai greu s-o stergi, trebuie aleasă bine să nu aibă frunze etc.
Când se desface, trebuie consumat imediat!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii