Nectar de fructe fără zahăr

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Nectar  de fructe fără zahăr

Ingrediente

  • fructe bine coapte
  • sănătoase

Mod de preparare

Fructele bine coapte se trec prin sită şi se toarnă imediat în sticle mici care au fost bine spălate, scurse şi sterilizate în cuptorul aragazului(adică puse pe grătar şi încinse).

Se sterilizează(în abur) sticlele pline cu nectar doar până unde începe "gâtul" lor. Se socotesc 15-20 de minute de când se observă bule de aer care se ridică în sticlă.

P.S.

Se folosesc fructe ca: zmeură, caise, piersici. Fructele se şterg, nu se spală. Zmeura e mai greu s-o stergi, trebuie aleasă bine să nu aibă frunze etc.

Când se desface, trebuie consumat imediat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise