autor:

mariana scarlat

» » Conserve si muraturi

Nectar de piersici

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
-6 kg pulpă de piersici, -4 l de apă, -1 kg de zahăr

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curăţă piersicile de coajă şi se pun la înmuiat un pic pe foc cu un pic de apă.
Se dau apoi prin maşina de tocat prin sita de roşii.
Separat se face siropul din 4l apă şi 1 kg de zahăr, după ce se răceşte se amestecă cu pulpa de piersici dată prin sita de roşii, se pune în sticle, se leagă bine sau se înfileteză sticlele şi se fierb în baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Spalam prunele, indepartam coditele,apoi le scoatem samburii. Samburii se scot cu aparatul de

7 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gogosari in suc de rosii

Gogosari in suc de rosii

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare. Rosiile se dau prin

6 voturi    4 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Tare bun,am salvat reteta.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Cred ca este grozav de bun.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -6 kg pulpă de piersici
  • -4 l de apă
  • -1 kg de zahăr

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare bun,am salvat reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
compot de prune aromat