Se curăţă piersicile de coajă şi se pun la înmuiat un pic pe foc cu un pic de apă.
Se dau apoi prin maşina de tocat prin sita de roşii.
Separat se face siropul din 4l apă şi 1 kg de zahăr, după ce se răceşte se amestecă cu pulpa de piersici dată prin sita de roşii, se pune în sticle, se leagă bine sau se înfileteză sticlele şi se fierb în baie de aburi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii