Se curăţă piersicile de coajă şi se pun la înmuiat un pic pe foc cu un pic de apă.
Se dau apoi prin maşina de tocat prin sita de roşii.
Separat se face siropul din 4l apă şi 1 kg de zahăr, după ce se răceşte se amestecă cu pulpa de piersici dată prin sita de roşii, se pune în sticle, se leagă bine sau se înfileteză sticlele şi se fierb în baie de aburi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii