autor:

mariana scarlat

» » Conserve si muraturi

Nectar de piersici

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
-6 kg pulpă de piersici, -4 l de apă, -1 kg de zahăr

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curăţă piersicile de coajă şi se pun la înmuiat un pic pe foc cu un pic de apă.
Se dau apoi prin maşina de tocat prin sita de roşii.
Separat se face siropul din 4l apă şi 1 kg de zahăr, după ce se răceşte se amestecă cu pulpa de piersici dată prin sita de roşii, se pune în sticle, se leagă bine sau se înfileteză sticlele şi se fierb în baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Pentru murat se aleg pepeni verzi pana la 1-2 kg si sa aiba coaja tare si sanatoasa. De aceasta data

3 voturi    4 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Masline murate, taiate rondele

Masline murate, taiate rondele

Dupa ce se spala, maslinelor li se scot simburii cu un aparat special. Se pun apoi in apa, se lasa

7 voturi    9 comentarii
70h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Tare bun,am salvat reteta.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Cred ca este grozav de bun.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -6 kg pulpă de piersici
  • -4 l de apă
  • -1 kg de zahăr

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare bun,am salvat reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de grapefruit rosu Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza. Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie,,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din smochine Dulceata din smochine

Se trec smochinele sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se zvante si se curata de codite. Cele mai mari se cresteaza in 4, in partea

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE CAPSUNE