autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

nectar de visine

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
4 kg visine, 500 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala visinele, se scot samburii si se paseaza in mixter sau prin strecuratoare. Din 1 litru de apa si 500 g zahar se leaga siropul pe foc. Cand acesta s-a legat (fierbe cu bule mici), se adauga pireul de visine. Omogenizezi, se torna in sticle mici se capseaza si se fierb 20 de minute in baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "nectar de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
PATRUNJEL LA CONGELATOR

PATRUNJEL LA CONGELATOR

Se spala bine frunzele de patrunjel. Se taie cozile. Se taie marunt frunzele si se amesteca cu putina

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de legume pentru iarna

Sos de legume pentru iarna

Intr-o oala punem niste apa la fiert. Spalam rosiile si cand apa din oala incepe sa clocoteasca,

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

    intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 4 kg visine
  • 500 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
lauramihaela88

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali