autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

nectar de visine

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
4 kg visine, 500 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala visinele, se scot samburii si se paseaza in mixter sau prin strecuratoare. Din 1 litru de apa si 500 g zahar se leaga siropul pe foc. Cand acesta s-a legat (fierbe cu bule mici), se adauga pireul de visine. Omogenizezi, se torna in sticle mici se capseaza si se fierb 20 de minute in baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "nectar de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pepene verde murat (lubenita,harbuz)

Pepene verde murat (lubenita,harbuz)

Printre alte muraturi, isi fac loc cu succes si pepenii. Am gasit in piata pepeni pentru murat, mai

16 voturi    7 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Se curata gogosarii de samburi, ardeii iuti se curata optional, se pune la fiert otetul cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

    intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 4 kg visine
  • 500 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
lauramihaela88

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Topping de capsuni