autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

nectar de visine

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
4 kg visine, 500 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala visinele, se scot samburii si se paseaza in mixter sau prin strecuratoare. Din 1 litru de apa si 500 g zahar se leaga siropul pe foc. Cand acesta s-a legat (fierbe cu bule mici), se adauga pireul de visine. Omogenizezi, se torna in sticle mici se capseaza si se fierb 20 de minute in baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "nectar de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DULCEATA DE CAPSUNE

DULCEATA DE CAPSUNE

Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune

29 voturi    17 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Eu am facut din 7 kg de visine.Visinile se spala se curata de samburi.Se pun pe foc domol impreuna

6 voturi    4 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

    intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 4 kg visine
  • 500 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
lauramihaela88

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

intrebare. visinile sunt 4 kg cantarite inainte sau dupa ce samburii au fost scosi? multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca de fasole