autor:

Fara foto

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Nectarul iubirii

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
piersici, laptuci de matca

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Curata piersicile de simburi, mixeaza-le si amesteca-le in proportie de 1:10 cu laptuci de matca ( 1 lingura de laptuci de matca la 10 linguri de piersici). Ofera-i piureul obtinut persoanei iubite, la desert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectarul iubirii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu migdale si ciocolata

Biscuiti cu migdale si ciocolata

Amestecati untul cu zaharul foarte bine pana devine pufos. Adaugati galbenusul, apoi migdalele si

2 voturi    0 comentarii
2h 25 min
Dulciuri diverse
Basket muffins cu zmeura si ananas

Basket muffins cu zmeura si ananas

Initial, aceste prajiturele s-au vrut a fi niste frumoooase briose, dar, pt. ca s-au lasat putin

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • piersici
  • laptuci de matca

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cupe Paradis