autor:

pusikmea

» » Dulciuri diverse

Negresa

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
* 2 cani faina, * 1 cana zahar, * 1 cana nuci macinate, * stafide, * 1 cana apa, * 1/2 cana ulei, * 3 linguri cacao, * 1 plic praf de copt, , * 1 esenta de vanilie sau rom, , * cateva picaturi suc se lamaie, , * frisca, , * decor de zahar cu gust de fructe

Dificultate: Medie Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).

Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu bezea, ciocolata si migdale

Negresa cu bezea, ciocolata si migdale

Pentru blat, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, la fel si ouale. Mixam untul cu zaharul,

4 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa,

17 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte frumoasa, imi place.

  • pusikmea

    pusikmea (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    va multumesc frumos pt aprecieri :*

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Arata foarte bine negresa ta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Felicitari! E foarte apetisanta

    • Fara foto

      gina (Bucatar) , 15 martie 2010

      fina si deliciasa

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      delicioasa!

    • Fara foto

      Adina , 15 martie 2010

      Arata f. bine. Un deliciu!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Foarte buna!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      arata tare bine prajiturica.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • * 2 cani faina
  • * 1 cana zahar
  • * 1 cana nuci macinate
  • * stafide
  • * 1 cana apa
  • * 1/2 cana ulei
  • * 3 linguri cacao
  • * 1 plic praf de copt
  • * 1 esenta de vanilie sau rom
  • * cateva picaturi suc se lamaie
  • * frisca
  • * decor de zahar cu gust de fructe

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Cartofi umpluti cu carnaciori

Cartofi umpluti cu carnaciori

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat

3 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumoasa, imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni