Reteta de negresa cu cafea si migdale. Negresa cu cafea si migdale reteta pas cu pas. Reteta de negresa cu cafea. Negresa cu migdale sau nuci. Retete de negresa.
Reteta de negresa cu cafea si migdale o am de la o colega de serviciu. Este atat de buna si aromata, incat disparea imediat de pe platou cand o aducea la birou.
Mixeaza ouale intregi impreuna cu praful de sare si zaharul brut pana capata consistenta spumoasa. La final adauga esenta de migdale.
Pune intr-o craticoara cafeaua expresso, ciocolata rupta in bucati si untul taiat cubulete. Lasa pe foc pana s-a topit ciocolata si untul, amesteca cu un tel sa se omogenizeze, dar nici sa nu se prinda de cratita. NU trebuie sa fiarba. Lasa compozitia sa se raceasca.
Amesteca ingredientele uscate: faina, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul si trece-le printr-o sita.
Pune compozitia lichida, cea cu ciocolata, peste ouale mixate. Amesteca usor cu un tel. La final adauga si ingredientele uscate si amesteca cu o spatula. Amesteca usor, nu agita extrem compozitia sa nu se lase in excces.
Pune aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu cacao.La final, peste aluat pune fulgii de migdale. Da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 25 minute. Lasa tava sa se raceasca in cuptor, portioneaza si serveste.
Incercati si voi reteta de negresa cu cafea si migdale, este fabuloasa, chiar perfecta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii