autor:

Ioana Dreghiciu

» » Dulciuri diverse

Negresa cu ciocolata

Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Ingrediente
2 ouă, 175 grame zahăr brun, 65 grame nuci, 50 grame ciocolata neagra, 65 grame unt, 65 grame făină amestecată cu praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă într-o oală/cratiță, iar deasupra punem un castron cu unt, la topit. Când e topit untul, adăugăm ciocolata, amestecăm și lăsăm pe foc până când sunt toate topite. Într-un bol încăpător punem ouăle, le batem cu o furculiță, apoi punem zahărul, nucile și făina. Amestecăm totul cu o lingură de lemn sau o spatulă de silicon. Adăugăm ciocolata topită și amestecăm. Punem aluatul în tavă și coacem timp de 30-35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita

106 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit

143 voturi    19 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 175 grame zahăr brun
  • 65 grame nuci
  • 50 grame ciocolata neagra
  • 65 grame unt
  • 65 grame făină amestecată cu praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana Dreghiciu
Supă de vară

Supă de vară

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Gem de mere

Gem de mere

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Chec simplu

Chec simplu

Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Rulouri cu crema de alune de padure