autor:

cretu_veronica22

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post

Negresa cu gem si nuca

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
90 gr de nuca, 100 gr de zahar, 200 gr faina, 1 lingura de cacao, 3 linguri gem de visine, 220 ml apa, 50 ml ulei, 1 praf de copt, 1 esenta de rom, 300 gr ciocolata, decoruri de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina, cacaua, nuca maruntita. Se adauga apa, uleiul si gemul. Adaugam si praful de copt in compozitie.



Se tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt si se pune compozitia. Se da apoi la cuptor. Cand este coapta se scoate. Topim ciocolata pe baie de abur, adaugam putina frisca lichida (vegetala) si apoi o turnam peste prajitura rece. Decoram cu bombonele de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu gem si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem si nuca de post

Negresa cu gem si nuca de post

Intr-un bol punem faina, pe care mai intai o cernem, zaharul, cacaoa, nuca macinata, praful de sare

7 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Pere cu zahar si otet

Pere cu zahar si otet

Perele se spala f bine,se scobesc de seminte si se taie in lungime , in 8 felii(in functie de marime). Se

37 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elisabeth Tibrea , 10 mai 2014

    La câte grade si cat timp? Sau nici nu contează....daca facem share la ceva,măcar sa fie complet si fără secrete

  • Fara foto

    Elisabeth Tibrea , 10 mai 2014

    Slaba prezentare...si când apare zaharul si Romul in compozitie

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 90 gr de nuca
  • 100 gr de zahar
  • 200 gr faina
  • 1 lingura de cacao
  • 3 linguri gem de visine
  • 220 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • 300 gr ciocolata
  • decoruri de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Braduti