Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 gr faina
  • 30 gr cacao
  • un praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr mascarpone
  • 150 gr dulce de leche

Mod de preparare

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.(Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce).

Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava nu foarte mare,(25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru circa jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor