Facem o crema fina din untul moale la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare,nessul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;intr-un bol amestecam laptele cu cocos si lasam deoparte; aluatul il rasturnam in tava cu hartie de copt,deasupra din loc in loc punem cu lingura crema de cocos si cu un bat de frigarui amestecam compozitia apoi lasam tava la cuptor 40-50min,depinde de cuptor.Dupa ce s-a racit,scoatem prajitura din tava o taiem si o pudram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii