autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

Negresa de post

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2013

Ingrediente
4 cani cu faina, 2 cani cu zahar, 200 g stafide, 2 cani cu apa, 1 cana cu ulei, 6 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 esenta de rom, 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) ), coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare, Pentru uns tava, ulei, faina, Pentru decor, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Simplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii.Lasam sa se raceasca ,pudram cu zahar pudra si apoi taiem..
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa de post

Negresa de post

Stafidele se pun in putina apa cu esenta de rom si praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau

38 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Negresa cu mere (de post)

Negresa cu mere (de post)

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Intr-un bol amestecam: faina cu cacaoa, praful

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 21 mai 2015

    ma bucur ca iti place!

  • Fara foto

    Petruta Stanescu , 20 martie 2015

    f buuuuna

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 cani cu faina
  • 2 cani cu zahar
  • 200 g stafide
  • 2 cani cu apa
  • 1 cana cu ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • Pentru uns tava
  • ulei
  • faina
  • Pentru decor
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Fara foto

maria mihalache

ma bucur ca iti place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Placinte cu mere