autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

Negresa de post

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2013

Ingrediente
4 cani cu faina, 2 cani cu zahar, 200 g stafide, 2 cani cu apa, 1 cana cu ulei, 6 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 esenta de rom, 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) ), coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare, Pentru uns tava, ulei, faina, Pentru decor, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Simplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii.Lasam sa se raceasca ,pudram cu zahar pudra si apoi taiem..
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu gem si nuca de post

Negresa cu gem si nuca de post

Intr-un bol punem faina, pe care mai intai o cernem, zaharul, cacaoa, nuca macinata, praful de sare

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Negresa de post - Delicioasa !!!

Negresa de post - Delicioasa !!!

Se amesteca intr-un castron gemul, uleiul,zaharul, mirodeniile,cacaoa, apa minerala, nucile si stafidele,

88 voturi    19 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 21 mai 2015

    ma bucur ca iti place!

  • Fara foto

    Petruta Stanescu , 20 martie 2015

    f buuuuna

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 cani cu faina
  • 2 cani cu zahar
  • 200 g stafide
  • 2 cani cu apa
  • 1 cana cu ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • Pentru uns tava
  • ulei
  • faina
  • Pentru decor
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Fara foto

maria mihalache

ma bucur ca iti place!

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tarta cu bezele