autor:

LUBITA
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2017

Ingrediente
1 cana cu zahar, 125 ml ulei, 600 g faina, 3 linguri pudra de roscove sau cacao, 350 ml apa minerala, 4 linguri dulceata, miez de nuca, esenta de vanilie, 1 + 1/2 plic praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si pudra de roscove, arome, dulceata, miezul de nuca taiat.

Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt si se pune la cuptor, se lasa 45 minute, la foc mediu.

Dupa ce s-a racit, se taie, se pudreaza cu zahar si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte

30 voturi    3 comentarii
35 min
Retete de post
Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si sarea.Peste amestecul rezultat turnam apa,

12 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2017

    de facut neaparat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 1 cana cu zahar
  • 125 ml ulei
  • 600 g faina
  • 3 linguri pudra de roscove sau cacao
  • 350 ml apa minerala
  • 4 linguri dulceata
  • miez de nuca
  • esenta de vanilie
  • 1 + 1/2 plic praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

mira (Chef de cuisine)

de facut neaparat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Chiftelute din legume Karina