Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa de post

Ingrediente

  • 1 cana cu zahar
  • 125 ml ulei
  • 600 g faina
  • 3 linguri pudra de roscove sau cacao
  • 350 ml apa minerala
  • 4 linguri dulceata
  • miez de nuca
  • esenta de vanilie
  • 1 + 1/2 plic praf de copt

Mod de preparare

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si pudra de roscove, arome, dulceata, miezul de nuca taiat.

Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt si se pune la cuptor, se lasa 45 minute, la foc mediu.

Dupa ce s-a racit, se taie, se pudreaza cu zahar si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de must

Budinca de must

Reteta de budinca de must. Cum se prepara budinca de must reteta delicioasa de toamna.

Budinca de must
Pasta de ardei kapia si gogosari

Pasta de ardei kapia si gogosari

Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari. Cum se prepara pasta de ardei kapia si gogosari reteta fara conservanti.

Pasta de ardei kapia si gogosari
Gogosi rasucite

Gogosi rasucite

Reteta de gogosi rasucite. Cum prepari acasa reteta de gogosi rasucite.

Gogosi rasucite
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor