autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Negresa in camasa alba

Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Ingrediente
Baza, 4 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri apa, 1 lingura cacao, 5 linguri faina, , Crema, 3 oua, 200 g unt, 200 g zahar praf, 2 linguri cacao, , 400 g frisca batuta proaspata, 1 ciocolata fondente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

4 albusuri,batute spuma apoi se pune pe rind 6 linguri de zahar ,2 linguri apa se mai bate putin apoi galbenusurile se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus se pun o lingura de cacao si 5 linguri faina pe rind,se unge tava cu putin ulei,se pune pe ea o coala de hirtie apoi se toarna blatul si se coace.


Acum crema: 200g unt frecat bine,200g zahar praf o lingura doua de cacao,2 prafuri de vanilie.3 galbenusuri ,putin rom,se freaca cu mixerul pina iese spumos,crema se intinde peste blat cind e rece,iar deasupra se pune 400g frisca si se rade ciocolata peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in camasa alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura fara blat cu mere si dulceata de nuci verzi

Prajitura fara blat cu mere si dulceata de nuci verzi

Merele se spala si se dau cu tot cu coaja prin razatoarea mare. Punem merele astfel razuite intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Oreo Truffles

Oreo Truffles

Mixam in robotul de bucatarie biscuitii pina se faramiteaza, apoi adaugam branza treptat cite 1-2

6 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • Baza
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • Crema
  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar praf
  • 2 linguri cacao
  • 400 g frisca batuta proaspata
  • 1 ciocolata fondente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Napolitane cu crema caramel,nuci si rahat