autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Negresa in camasa alba

Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Ingrediente
Baza, 4 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri apa, 1 lingura cacao, 5 linguri faina, , Crema, 3 oua, 200 g unt, 200 g zahar praf, 2 linguri cacao, , 400 g frisca batuta proaspata, 1 ciocolata fondente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

4 albusuri,batute spuma apoi se pune pe rind 6 linguri de zahar ,2 linguri apa se mai bate putin apoi galbenusurile se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus se pun o lingura de cacao si 5 linguri faina pe rind,se unge tava cu putin ulei,se pune pe ea o coala de hirtie apoi se toarna blatul si se coace.


Acum crema: 200g unt frecat bine,200g zahar praf o lingura doua de cacao,2 prafuri de vanilie.3 galbenusuri ,putin rom,se freaca cu mixerul pina iese spumos,crema se intinde peste blat cind e rece,iar deasupra se pune 400g frisca si se rade ciocolata peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in camasa alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata aromata de dovleac cu anason si scortisoara

Dulceata aromata de dovleac cu anason si scortisoara

Se pun la fiert,intr-o cratita cu fund dublu,cubuletele de dovleac ,zaharul si apa.Se lasa sa fiarba

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu migdale si ciocolata

Biscuiti cu migdale si ciocolata

Amestecati untul cu zaharul foarte bine pana devine pufos. Adaugati galbenusul, apoi migdalele si

2 voturi    0 comentarii
2h 25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • Baza
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • Crema
  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar praf
  • 2 linguri cacao
  • 400 g frisca batuta proaspata
  • 1 ciocolata fondente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de macese