autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Negresa in camasa alba

Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Ingrediente
Baza, 4 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri apa, 1 lingura cacao, 5 linguri faina, , Crema, 3 oua, 200 g unt, 200 g zahar praf, 2 linguri cacao, , 400 g frisca batuta proaspata, 1 ciocolata fondente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

4 albusuri,batute spuma apoi se pune pe rind 6 linguri de zahar ,2 linguri apa se mai bate putin apoi galbenusurile se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus se pun o lingura de cacao si 5 linguri faina pe rind,se unge tava cu putin ulei,se pune pe ea o coala de hirtie apoi se toarna blatul si se coace.


Acum crema: 200g unt frecat bine,200g zahar praf o lingura doua de cacao,2 prafuri de vanilie.3 galbenusuri ,putin rom,se freaca cu mixerul pina iese spumos,crema se intinde peste blat cind e rece,iar deasupra se pune 400g frisca si se rade ciocolata peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in camasa alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Galbenusurile se mixeaza impreuna cu 1/2 din cantitatea de zahar, esentele si coaja de citrice dupa

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cornuri pufoase si inimioare cu nuca si ciocolata.

Cornuri pufoase si inimioare cu nuca si ciocolata.

Am decis ca pe langa cornurile fragede sa fac si cateva inimioare dulci pentru cei ce sarbatoresc

10 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • Baza
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • Crema
  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar praf
  • 2 linguri cacao
  • 400 g frisca batuta proaspata
  • 1 ciocolata fondente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placinta cu iaurt cu fructe