autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Negresa in camasa alba

Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olaru daniela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2007

Ingrediente
Baza, 4 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri apa, 1 lingura cacao, 5 linguri faina, , Crema, 3 oua, 200 g unt, 200 g zahar praf, 2 linguri cacao, , 400 g frisca batuta proaspata, 1 ciocolata fondente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

4 albusuri,batute spuma apoi se pune pe rind 6 linguri de zahar ,2 linguri apa se mai bate putin apoi galbenusurile se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus se pun o lingura de cacao si 5 linguri faina pe rind,se unge tava cu putin ulei,se pune pe ea o coala de hirtie apoi se toarna blatul si se coace.


Acum crema: 200g unt frecat bine,200g zahar praf o lingura doua de cacao,2 prafuri de vanilie.3 galbenusuri ,putin rom,se freaca cu mixerul pina iese spumos,crema se intinde peste blat cind e rece,iar deasupra se pune 400g frisca si se rade ciocolata peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in camasa alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune cu aluat de foitaj

Tarta cu prune cu aluat de foitaj

Intr o forma rotunda ,unsa cu unt se deruleaza foitajul Se unge cu dulceata Se presara cu

19 voturi    4 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu smantana si scortisoara

Prajitura cu smantana si scortisoara

Bati untul cu zaharul, adaugi ouale unul cate unul, apoi vanilia si smantana si amesteci bine. Intr-un

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • Baza
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • Crema
  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar praf
  • 2 linguri cacao
  • 400 g frisca batuta proaspata
  • 1 ciocolata fondente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra