Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2 pahare de lapte dulce, un pahar de ulei, o lingurita de bicatbonat stins in otet, 2 cani de faina si 3 linguri de cacao.
Le amestecam pe toate bine cu un tel.
Compozitia rezultata o punem intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
O punem la cuptor 30-35 min.
SIROPUL:
Punem apa si zaharul sa dea in clocot.
Dupa ce a dat in clocot oprim aragarul si punem esenta. Lasam sa se raceasca si insiropam negresa.Pe deasupra putem pune si frisca.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii