Ingrediente
6 ouă, 1 cană și jumatate de zahăr, 2 pahare de lapte dulce, 1 pahar de ulei, 1 linguriță de bicarbonat stins in oțet, 3 lingurite de cacao, 2 căni de făină, 1 esenta, 500 g. frisca, Siropul:, Apa, Zahar, 1/2 Esente
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2 pahare de lapte dulce, un pahar de ulei, o lingurita de bicatbonat stins in otet, 2 cani de faina si 3 linguri de cacao.
Le amestecam pe toate bine cu un tel.
Compozitia rezultata o punem intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
O punem la cuptor 30-35 min.
SIROPUL:
Punem apa si zaharul sa dea in clocot.
Dupa ce a dat in clocot oprim aragarul si punem esenta. Lasam sa se raceasca si insiropam negresa.Pe deasupra putem pune si frisca.
POFTA BUNA!