Intr-o craticioara amestecam cacao cu zahar si apa punem la foc mic si amestecam pina zaharul se topeste si crema este mai consistenta.Se ia de pe foc si se adauga untul
si se amesteca pina sa topit si lasam sa se raceasca.
Ouale se separ galbenusul vom adauga treptat la crema iar albusurile vom bate spuma tare cu putina sare si 2linguri zahar.Dupa ce adaugam galbenusurile la crema adaugam faina si la urma albusurile amestecand de sus in jos usor pina se cuprinde totul.Adaugam si putina eesenta de rom.
Tava o ungem cu putin ulei si tapetam cu pergament si turnam continutul in tava nivelam si coacem 30 de minute la 180 de grade.
Cit negresa se coace facem glazura-incalzim smantina si adaugam ciocolata si lasam pe foc mic pina se topeste.Luam de pe foc si adaugam untul si lasam sa se raceasca putin.
Cind negresa sa copt o lasam 5 minute in cuptorul stins ca sa nu cada.Turnam glazura pe torta si o nivelam peste tot.Olasam la rece citeva ore inainte de servire.Sepoate orna cu diferite bomboane sau o putem lasa asa simpla.
Este o prajitura foarte usoara si ramane pina la o saptamina in frigider.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii