Negrese cu unt de arahide , nuci si merisoare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2/3 cana faina
  • 1/2 cana pudra de cacao fara zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 3/4 cana zahar brun deschis Îndesat
  • 1/4 cana unt crema de arahide
  • 3 linguri ulei de masline rafinat
  • 1 ou mare
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1/2 cana nuci tocate mare
  • 30 g ciocolata semidulce, taiata bucati

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 180°C. Se

unge putin o tava de copt din metal, patrata, cu

latura de 20 cm. Pe o foaie de hârtie cerata, se

amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt si

sarea.

Într-un castron, se bat bine cu un mixer electric

zaharul brun, untul de arahlde, uleiul si oul, cu un

mixer. Se adauga vanilia. La viteza mica, se adauga

amestecul cu faina, Se incorporeaza nucile,

mensoarele Si Ciocolata.

Se coc 25-30 de minute, sau pâna când o

scobitoare introdusa in centru iese curata, dar cu

unele finmitun prinse de ea. Se raceste În tava pe

un gratar, Înainte de a fi taiata În 8 bucati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise