autor:

Cezar

» » Aperitive

Șnițel de vită

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2013

Ingrediente
-500 g șnițel vită (recomandare: Meșterul Măcelar), -2 ouă, -100 g făină, -sare, -piper, -ulei, -salată verde, -1 lămâie, -ceapă verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se bat putin pentru a se fragezi si subtia. Se presara sare si piper dupa gust. Intr-un bol se amesteca ouale cu 50 g faina, 100 ml apa, sare si piper. Se trec feliile de carne prin faina apoi prin compozitia cu oua. Se prajesc la foc in ulei incins, pana devin aurii. Pentru decor se foloseste salata verde si ceapa verde taiata marunt impreuna cu cateva felii de lamaie.

Se poate servi cu cartofi natur.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel de vită" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitel porc rosu

Snitel porc rosu

Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Flavia

    Flavia (Chef de cuisine) , 25 iulie 2013

    Foarte bun! :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g șnițel vită (recomandare: Meșterul Măcelar)
  • -2 ouă
  • -100 g făină
  • -sare
  • -piper
  • -ulei
  • -salată verde
  • -1 lămâie
  • -ceapă verde.

Raporteaza reteta

Flavia

Flavia (Chef de cuisine)

Foarte bun! :)

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca