autor:

Cezar

» » Aperitive

Șnițel de vită

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2013

Ingrediente
-500 g șnițel vită (recomandare: Meșterul Măcelar), -2 ouă, -100 g făină, -sare, -piper, -ulei, -salată verde, -1 lămâie, -ceapă verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se bat putin pentru a se fragezi si subtia. Se presara sare si piper dupa gust. Intr-un bol se amesteca ouale cu 50 g faina, 100 ml apa, sare si piper. Se trec feliile de carne prin faina apoi prin compozitia cu oua. Se prajesc la foc in ulei incins, pana devin aurii. Pentru decor se foloseste salata verde si ceapa verde taiata marunt impreuna cu cateva felii de lamaie.

Se poate servi cu cartofi natur.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel de vită" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Flavia

    Flavia (Chef de cuisine) , 25 iulie 2013

    Foarte bun! :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g șnițel vită (recomandare: Meșterul Măcelar)
  • -2 ouă
  • -100 g făină
  • -sare
  • -piper
  • -ulei
  • -salată verde
  • -1 lămâie
  • -ceapă verde.

Raporteaza reteta

Flavia

Flavia (Chef de cuisine)

Foarte bun! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat