autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
carne vită 1/2 kg, carne pasăre 1/2 kg, franzelă 1, ouă 1, ceapă 1, pătrunjel verde, piper, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toacă carnea, în care se pun franzela, înmuiată în apă şi stoarsă bine, oul, ceapa, pătrunjelul şi sare şi se amestecă bine.
Din acastă tocătură se formează şniţele, de un deget grosime, care se dau prin pesmet şi se frig, la foc iute, în ulei pîna se rumenesc pe ambele feţe.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curry usor de pui

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cremoasa

Mancarica de cartofi cremoasa

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele; - intr-o cratita

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne vită 1/2 kg
  • carne pasăre 1/2 kg
  • franzelă 1
  • ouă 1
  • ceapă 1
  • pătrunjel verde
  • piper
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
mazare cu pui