autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
carne vită 1/2 kg, carne pasăre 1/2 kg, franzelă 1, ouă 1, ceapă 1, pătrunjel verde, piper, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toacă carnea, în care se pun franzela, înmuiată în apă şi stoarsă bine, oul, ceapa, pătrunjelul şi sare şi se amestecă bine.
Din acastă tocătură se formează şniţele, de un deget grosime, care se dau prin pesmet şi se frig, la foc iute, în ulei pîna se rumenesc pe ambele feţe.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Se spala si se taie marunt (felii, cubulete, fasii) legumele apoi se calesc in 4 linguri de ulei

15 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne vită 1/2 kg
  • carne pasăre 1/2 kg
  • franzelă 1
  • ouă 1
  • ceapă 1
  • pătrunjel verde
  • piper
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti