autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
carne vită 1/2 kg, carne pasăre 1/2 kg, franzelă 1, ouă 1, ceapă 1, pătrunjel verde, piper, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toacă carnea, în care se pun franzela, înmuiată în apă şi stoarsă bine, oul, ceapa, pătrunjelul şi sare şi se amestecă bine.
Din acastă tocătură se formează şniţele, de un deget grosime, care se dau prin pesmet şi se frig, la foc iute, în ulei pîna se rumenesc pe ambele feţe.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in crusta de alune

Rulada de pui in crusta de alune

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire

140 voturi    36 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne vită 1/2 kg
  • carne pasăre 1/2 kg
  • franzelă 1
  • ouă 1
  • ceapă 1
  • pătrunjel verde
  • piper
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pilaf cu pui