autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
carne vită 1/2 kg, carne pasăre 1/2 kg, franzelă 1, ouă 1, ceapă 1, pătrunjel verde, piper, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toacă carnea, în care se pun franzela, înmuiată în apă şi stoarsă bine, oul, ceapa, pătrunjelul şi sare şi se amestecă bine.
Din acastă tocătură se formează şniţele, de un deget grosime, care se dau prin pesmet şi se frig, la foc iute, în ulei pîna se rumenesc pe ambele feţe.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paella  ( Paella valenciana)

Paella ( Paella valenciana)

Paella este o mancare tipic spaniola . Se intalneste pe tot cuprinsul Spaniei , fiind printre cele

43 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe cacciatore

Pulpe cacciatore

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne vită 1/2 kg
  • carne pasăre 1/2 kg
  • franzelă 1
  • ouă 1
  • ceapă 1
  • pătrunjel verde
  • piper
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ciorba din oase de porc si smantana