autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
carne vită 1/2 kg, carne pasăre 1/2 kg, franzelă 1, ouă 1, ceapă 1, pătrunjel verde, piper, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toacă carnea, în care se pun franzela, înmuiată în apă şi stoarsă bine, oul, ceapa, pătrunjelul şi sare şi se amestecă bine.
Din acastă tocătură se formează şniţele, de un deget grosime, care se dau prin pesmet şi se frig, la foc iute, în ulei pîna se rumenesc pe ambele feţe.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "ŞNIŢEL DIN CARNE TOCATĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in vas roman

Sarmale in vas roman

Se amesteca cele doua feluri de carne tocata si se mai dau o data prin masina de tocat, impreuna

12 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca cu cartofi si carne

Musaca cu cartofi si carne

Fierbem cartofii al dente, prajim putin ceapa, adaugam ardeiul tocat, ciupercile, dupa care punem

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne vită 1/2 kg
  • carne pasăre 1/2 kg
  • franzelă 1
  • ouă 1
  • ceapă 1
  • pătrunjel verde
  • piper
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu carne tocata