autor:

Alexandrina

» » Mancaruri cu carne

Șnițel ”tocat”

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Ingrediente
un piept de pui, fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume, pentru o supa), , 1-2 oua, , sare, faina, , 2-3 linguri apa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari.
Separat batem ouale (sau oul, daca nu avem prea multa carne, sau daca oul e unul mare) cu putina sare. Adaugam apa, si apoi incorporam faina (cat cuprinde, sa ne iasa un fel de aluat care curge). Turnam compozitia peste carnea cuburi. Aluatul seamana cu cel de clatite; poate e ceva mai gros. Omogenizam.
Luam cu lingurita din compozitie si turnam in tigaia cu ulei incins. Rumenim pe ambele parti si scoatem snitelele acestea mini pe prosoape de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel ”tocat”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu varza calita

Snitel cu varza calita

Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi

Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri. Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai,

16 voturi    25 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    E delicios ! si eu obisnuesc sa-l prepar asa pieptul de gaina/cocos adus de la tara, deoarece este mai tare chiar si dupa fierbere, dar asa tocat si prajit, e minunat !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume
  • pentru o supa)
  • 1-2 oua
  • sare
  • faina
  • 2-3 linguri apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

55 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de pasare cu cartofi