autor:

Alexandrina

» » Mancaruri cu carne

Șnițel ”tocat”

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Ingrediente
un piept de pui, fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume, pentru o supa), , 1-2 oua, , sare, faina, , 2-3 linguri apa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari.
Separat batem ouale (sau oul, daca nu avem prea multa carne, sau daca oul e unul mare) cu putina sare. Adaugam apa, si apoi incorporam faina (cat cuprinde, sa ne iasa un fel de aluat care curge). Turnam compozitia peste carnea cuburi. Aluatul seamana cu cel de clatite; poate e ceva mai gros. Omogenizam.
Luam cu lingurita din compozitie si turnam in tigaia cu ulei incins. Rumenim pe ambele parti si scoatem snitelele acestea mini pe prosoape de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel ”tocat”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu cartofi natur

Snitel cu cartofi natur

Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si

10 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
snitel de salam

snitel de salam

Se pregateste compozitia astfel: se bat ouale cu putina sare, sifon, faina. Se iau bucatile de salam

6 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    E delicios ! si eu obisnuesc sa-l prepar asa pieptul de gaina/cocos adus de la tara, deoarece este mai tare chiar si dupa fierbere, dar asa tocat si prajit, e minunat !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume
  • pentru o supa)
  • 1-2 oua
  • sare
  • faina
  • 2-3 linguri apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

52 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania