autor:

Alexandrina

» » Mancaruri cu carne

Șnițel ”tocat”

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2012

Ingrediente
un piept de pui, fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume, pentru o supa), , 1-2 oua, , sare, faina, , 2-3 linguri apa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari.
Separat batem ouale (sau oul, daca nu avem prea multa carne, sau daca oul e unul mare) cu putina sare. Adaugam apa, si apoi incorporam faina (cat cuprinde, sa ne iasa un fel de aluat care curge). Turnam compozitia peste carnea cuburi. Aluatul seamana cu cel de clatite; poate e ceva mai gros. Omogenizam.
Luam cu lingurita din compozitie si turnam in tigaia cu ulei incins. Rumenim pe ambele parti si scoatem snitelele acestea mini pe prosoape de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel ”tocat”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel din soia cu mustar

Snitel din soia cu mustar

Fierb soia timp de 10 minute in apa cu ceapa, condimente, vin,usturoi. Scurg snitelele in prosop

34 voturi    10 comentarii
1h
Retete de post
Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute. Le

18 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    E delicios ! si eu obisnuesc sa-l prepar asa pieptul de gaina/cocos adus de la tara, deoarece este mai tare chiar si dupa fierbere, dar asa tocat si prajit, e minunat !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume
  • pentru o supa)
  • 1-2 oua
  • sare
  • faina
  • 2-3 linguri apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

53 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Guias Ardelenesc