autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Novac la cuptor

Autor: Vasile (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
- 4 rosii, -usturoi-verde, -usturoi-uscat, -2 legaturi de ceapa verde, -1 ceapa taiata felii, -vin alb, -suc de rosii, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din cele mentionate mai sus,dupa care se pune la cuptor aproximativ 40 minute.Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava si cu vin alb.

Se serveste cu mamaliga calda si un vin alb.

Va dorim POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Novac la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatalul ademeneste si innebuneste toti turistii vara pe litoral cu mirosul si gustul lui unic... Este

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu peste afumat (sprot) si masline

Tarta cu peste afumat (sprot) si masline

Tocam marunt ceapa. Taiem ardeiul in cuburi mici. Maruntim pestele, dar pastram cateva bucati

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ciocanea ileana , 25 ianuarie 2015

    imi place

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    frumoasa prezentare! cred ca e gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    In afara de ce-a zis Catalina, restul e super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Imi place pestele enorm,iar pestele preparat de tine este grozav...

    • Fara foto

      Adina , 20 aprilie 2010

      Mai draga Vasile, esti chef in cuisine, arata foarte bine pestele tau, apetisant....pune un tacam in plus la masa, vin si eu! Felicitari!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      L-ai pregatit foarte frumos,dar daca nu gresesc,din ingredientele prezenatate de tine ,lipseste chiar "pestele"!:))

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Ador pestele - cred ca reteta ta este minunata!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      foarte bun pestele !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • - 4 rosii
  • -usturoi-verde
  • -usturoi-uscat
  • -2 legaturi de ceapa verde
  • -1 ceapa taiata felii
  • -vin alb
  • -suc de rosii
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

ciocanea ileana

imi place

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR