autor:

» » Mancaruri cu peste

Novac la cuptor

Autor: Vasile (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
- 4 rosii, -usturoi-verde, -usturoi-uscat, -2 legaturi de ceapa verde, -1 ceapa taiata felii, -vin alb, -suc de rosii, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din cele mentionate mai sus,dupa care se pune la cuptor aproximativ 40 minute.Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava si cu vin alb.

Se serveste cu mamaliga calda si un vin alb.

Va dorim POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Novac la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • ciocanea ileana , 25 ianuarie 2015

    imi place

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    frumoasa prezentare! cred ca e gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    In afara de ce-a zis Catalina, restul e super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Imi place pestele enorm,iar pestele preparat de tine este grozav...

    • Adina , 20 aprilie 2010

      Mai draga Vasile, esti chef in cuisine, arata foarte bine pestele tau, apetisant....pune un tacam in plus la masa, vin si eu! Felicitari!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      L-ai pregatit foarte frumos,dar daca nu gresesc,din ingredientele prezenatate de tine ,lipseste chiar "pestele"!:))

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Ador pestele - cred ca reteta ta este minunata!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      foarte bun pestele !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • - 4 rosii
  • -usturoi-verde
  • -usturoi-uscat
  • -2 legaturi de ceapa verde
  • -1 ceapa taiata felii
  • -vin alb
  • -suc de rosii
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

ciocanea ileana

imi place

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Raci fierti