autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Novac la cuptor

Autor: Vasile (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
- 4 rosii, -usturoi-verde, -usturoi-uscat, -2 legaturi de ceapa verde, -1 ceapa taiata felii, -vin alb, -suc de rosii, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din cele mentionate mai sus,dupa care se pune la cuptor aproximativ 40 minute.Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava si cu vin alb.

Se serveste cu mamaliga calda si un vin alb.

Va dorim POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Novac la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cozi de creveti cu garnitura de orez

Cozi de creveti cu garnitura de orez

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In

9 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calcan prajit cu sos de lamaie si iaurt

Calcan prajit cu sos de lamaie si iaurt

Calcanul (Scophthalmus), Cambula (Pleuronectes Flesus) şi Limba de Mare (Solea Solea), sunt reprezentanţii

10 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ciocanea ileana , 25 ianuarie 2015

    imi place

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    frumoasa prezentare! cred ca e gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    In afara de ce-a zis Catalina, restul e super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Imi place pestele enorm,iar pestele preparat de tine este grozav...

    • Fara foto

      Adina , 20 aprilie 2010

      Mai draga Vasile, esti chef in cuisine, arata foarte bine pestele tau, apetisant....pune un tacam in plus la masa, vin si eu! Felicitari!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      L-ai pregatit foarte frumos,dar daca nu gresesc,din ingredientele prezenatate de tine ,lipseste chiar "pestele"!:))

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Ador pestele - cred ca reteta ta este minunata!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      foarte bun pestele !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • - 4 rosii
  • -usturoi-verde
  • -usturoi-uscat
  • -2 legaturi de ceapa verde
  • -1 ceapa taiata felii
  • -vin alb
  • -suc de rosii
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

ciocanea ileana

imi place

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Merluciu cu creveti