Aluat
Se face un aluat bine framantatdin ingredientele mentionate mai sus,apoi se umplu formele de nuci care se vor coace la foc rapid. Formele de nuci se gasesc in comert , inainte de folosire le vom unge cu margarina sau ulei.
Crema
1 pahar lapte se fierbe cu un pahar de zahar si vanilie, se adauga 5 linguri nuca macinata amestecata cu 2 linguri faina .Se fierbe pana se face ca o mamaliguta . Se lasa sa se raceasca . Se freaca un pachet de margarina sau unr pana se albeste , se amesteca compozitia cu lapte cu cea de matgarina si se umple cojile de nuca. Se vor pudra cu zahar pudra. Sunt cele mai rafinate nuci. Nu intarziati si va achizitionati formele de nuci nu o sa regretati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii