Se topeste untura. Se adauga ouale, sifonul, zaharul, esenta, vanilia, coaja de lamaie, amoniacul stins cu putin otet si drojdia frecata cu putin zahar. Cu aceasta compozitie se framanta o coca tare care se lasa cam o ora la crescut. Dupa aceea se fac mici bilute (depinde de forma pe care o aveti). Se coc si se umplu cu budinca preparata conform instructiunilor de pe pachet, la care se mai adauga putin zahar, margarina, esenta.
Dupa ce le-ati umplut, se dau prin zahar pudra amestecata cu cacao.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii