Preparare:
La inceput se amesteca ingredientele pentru miez si se formeaza 15 bile egale ca marime, care se pun la congelator pentru 15-20 de minute. Ingredientele pentru „coaja\' se amesteca in mod continuu, pana la dizolvarea zaharului, apoi se umezesc mainile si se formeaza alte 15 bile. Acestea se aplatizeaza intre palme, la mijloc se pune cate un „miez”, apoi marginile bilei aplatizate se strang peste umplutura, care se acopera complet. Bilele nou rezultate se trec prin fulgi de nuca de cocos, apoi se pun la frigider sau la congelator. La servire se taie fiercare bila in doua cu un cutit umezit cu apa fierbinte si fiecare jumatate de „nuca” se orneaza cu cate un sfert de miez de nuca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii