Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si mierea de albine, intr-un castron pus intr-un vas cu apa clocotita.
Se adauga zeama si coaja de lamaie si se bate in continuare pana se ingroasa bine. Se adauga nucile si migdalele si se amesteca, apoi se pune totul pe o coala de celofan. Se netezeste cu un cutit ud pana ajunge de grosimea dorita, se impaacheteaza in coala de celofan, se preseaza intre 2 bucati de lemn si se lasa sa se raceasca. Se taaie bucti a doua zi .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii