Intr-o cratita cu fund dublu se pune rahatul si zaharul si se lasa sa se topeasca (nu la foc mare) pina compozitia este omogena se adauga apa si se amesteca usor,zaharul nu trebuie sa se simta ,se adauga cacao si untul si se ia de pe foc,se adauga biscuitii faina si nucile si se adauga si esenta de rom. Se amesteca bine se lasa sa se raceasca.Dupa ce sa racit daca compozitia este moale se mai adauga faina de biscuiti. Se aseaza o foaie de vafla si se toarna toata compozitia si se aranjeaza pe toata suprafata dupa care se pune cealalta foaie de vafla.
Se lasa la rece o noapte dupa care se poate taia in romburi este foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii