Se sfarma biscuiti si separat se face sirop din apa, zahar,es de rom, unt si cacao care se pune pe foc.Pe urma se adauga biscuiti.
Se amesteca. Apoi se intinde compozitia pe un ceolofan uns cu unt si pe urma se intinde crema peste ccompozitie. Eu am adaugat si nuca in compozitie.
Crema:
untul se freaca cu nuca de cocos si zaharul pudra.
Se pune bananele in mijloc si se ruleaza. Se pune la frigider vreo 2 ore apoi se taie felii si se presara cu nuca de cocos.
Pofta buna!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii