BLAT:3OUA CU 3LINGURI ZAHAR, 3LINGURI FAINA, PRAF DE COPT. SE FREACA GALB. CU ZAHARUL, SE ADAUGA 100 ML APA, DIN CARE JUMATATE, DECI 50 ML, SE AMESTECA CU PRAFUL DE COPT DIZOLVAT IN APA SI PUTIN HELAS. SE ADAUGA FAINA SI APOI ALBUSURILE BATUTE SPUMA. SE COACE SI SE SCOATE DIN TAVA SI SE RULEAZA PUTIN CIND E CALD PT. A-SI FORMA FORMA DE RULADA.
CREMA:O CANA DE ZAHAR SE TOPESTE CU 100 GR UNT. CIND CLOCOTESTE, SE ADAUGA 3 LINGURI FAINA, SE MAI FIERBE, APOI SE PUNE O CANA DE LAPTE SAU APA, ESENTA DE ROM. SE PUNE CREMA PE BLAT, APOI DOUA BANANE SE RULEAZA, SI SE PUNE GLAZURA.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii