Felia de paine o taiem cubulete. O tigaie mica (atentie sa fie de teflon) se freaca bine cu usturoiul, se pune la topit rama si se pune in tigaie o mana buna de cubulete de paine care la foc mic se prajesc.Peste painea prajita spargem oul si il acoperim cu un capac si il lasam la prajit pana albusul si galbenusul se incheaga.Se scoate pe farfurie, se codimenteaza cu sare, piper si un pic de boia , se presara cu patrunjel verde tocat sau cu cozi de ceapa verde tocat.Se poate servi cu o salata de legume si langa merge o cana de ceai fierbinte. Acest fel de mancare se poate folosi si ca mic dejun , dar si constituie o cina usor de realizat .
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii