Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul.
Presari faina pe masa de lucru, apoi intinzi aluatul de foitaj intr-un dreptunghi de 20x40 cm.
Ungi foaia cu pasta de galbenus si ketchup, presari branza, sunca, cascavalul, patrunjel si piper.
Rulezi strans marginile mari pana la mijlocul aluatului. Se infasoara in foile si se da la rece pentru 30 min. Apoi se desface din foilie si se taie felii subtiri.
Tapetezi tava cu hartie de copt, apoi se aseaza "ochii" obtinuti si se dau la cuptor pentru 20-25 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii