Ochiul soacrei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ochiul soacrei

Ingrediente

  • 150 grame sunca/carnat/costita/kaiser
  • 100 grame branza de vaci
  • 100 grame cascaval
  • 1 galbenus
  • 400 grame foitaj
  • patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingura ketchup

Mod de preparare

Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul.

Presari faina pe masa de lucru, apoi intinzi aluatul de foitaj intr-un dreptunghi de 20x40 cm.

Ungi foaia cu pasta de galbenus si ketchup, presari branza, sunca, cascavalul, patrunjel si piper.

Rulezi strans marginile mari pana la mijlocul aluatului. Se infasoara in foile si se da la rece pentru 30 min. Apoi se desface din foilie si se taie felii subtiri.

Tapetezi tava cu hartie de copt, apoi se aseaza "ochii" obtinuti si se dau la cuptor pentru 20-25 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor