Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul.
Presari faina pe masa de lucru, apoi intinzi aluatul de foitaj intr-un dreptunghi de 20x40 cm.
Ungi foaia cu pasta de galbenus si ketchup, presari branza, sunca, cascavalul, patrunjel si piper.
Rulezi strans marginile mari pana la mijlocul aluatului. Se infasoara in foile si se da la rece pentru 30 min. Apoi se desface din foilie si se taie felii subtiri.
Tapetezi tava cu hartie de copt, apoi se aseaza "ochii" obtinuti si se dau la cuptor pentru 20-25 min.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii