Se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare un ou. Se taie capacul, se golesc de miez, se pune in fiecare cate o bucatica mica de unt proaspat si un praf de sare; se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt. Se dau la cuptor la foc iute, si se tin vre-o 10 minute pana ce incep sa se inmoaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii