Se face o mamaliga obisnuita, numai ca in loc de apa se pune lapte,cand aproape e gata se adauga smantana si 50gr unt si se amesteca.Apoe se rastoarna pe o tava unsa cu restul de unt,se indinde frumos cu o lingura de lemn inmuiata in apa sau unt.Deasupra se sparg ouale si se presara sare,se baga la cuptor pana ce ouale sunt gata,se rade branza si se serveste cat e cald. Pofta buna.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii