Se face o mamaliga obisnuita, numai ca in loc de apa se pune lapte,cand aproape e gata se adauga smantana si 50gr unt si se amesteca.Apoe se rastoarna pe o tava unsa cu restul de unt,se indinde frumos cu o lingura de lemn inmuiata in apa sau unt.Deasupra se sparg ouale si se presara sare,se baga la cuptor pana ce ouale sunt gata,se rade branza si se serveste cat e cald. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii