autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omletã cu dovlecei

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
9 ouã, 600 gr dovlecei, 120 gr cascaval, 100 gr unt, 3 lagãturi de mãrar, 4 linguri de smântânã, sare, 150 gr fãinã

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curãtã, se taie bucãti si se fierb cam 10 min. în apã cu sare.
Se strecoarã si se încãlzesc cu 60 gr unt, sare, fãinã si 3 linguri de smântânã, apoi se mai fierb 2 min. si, la urmã, se pune mãrarul tocat si cascavalul ras.
Se preparã omleta din 9 ouã, sare si 1 lingurã de smântânã.
Se pun dovleceii în mijlocul omletei, în lung, se ruleazã si se aseazã pe un platou oval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletã cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Se pune la robot miezul de la dovlecei, se adauga cateii de usturoi, ceapa taiata in patru si se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole cu ciolan afumat

Mancare de fasole cu ciolan afumat

1. Se spala fasolea boabe si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata. 2. Dimineata se schimba

16 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 9 ouã
  • 600 gr dovlecei
  • 120 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • 3 lagãturi de mãrar
  • 4 linguri de smântânã
  • sare
  • 150 gr fãinã

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu orez