autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omletã cu dovlecei

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
9 ouã, 600 gr dovlecei, 120 gr cascaval, 100 gr unt, 3 lagãturi de mãrar, 4 linguri de smântânã, sare, 150 gr fãinã

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curãtã, se taie bucãti si se fierb cam 10 min. în apã cu sare.
Se strecoarã si se încãlzesc cu 60 gr unt, sare, fãinã si 3 linguri de smântânã, apoi se mai fierb 2 min. si, la urmã, se pune mãrarul tocat si cascavalul ras.
Se preparã omleta din 9 ouã, sare si 1 lingurã de smântânã.
Se pun dovleceii în mijlocul omletei, în lung, se ruleazã si se aseazã pe un platou oval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletã cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Se pune la robot miezul de la dovlecei, se adauga cateii de usturoi, ceapa taiata in patru si se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez Basmati cu aripi de curcan

Orez Basmati cu aripi de curcan

Carnea o spalam si o punem la fiert separat, iar cand este cazul, o spumam. In tot acest timp

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 9 ouã
  • 600 gr dovlecei
  • 120 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • 3 lagãturi de mãrar
  • 4 linguri de smântânã
  • sare
  • 150 gr fãinã

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Dovlecel pane/Castraveti pane