Dovleceii se curãtã, se taie bucãti si se fierb cam 10 min. în apã cu sare.
Se strecoarã si se încãlzesc cu 60 gr unt, sare, fãinã si 3 linguri de smântânã, apoi se mai fierb 2 min. si, la urmã, se pune mãrarul tocat si cascavalul ras.
Se preparã omleta din 9 ouã, sare si 1 lingurã de smântânã.
Se pun dovleceii în mijlocul omletei, în lung, se ruleazã si se aseazã pe un platou oval.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii