autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omletã cu dovlecei

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
9 ouã, 600 gr dovlecei, 120 gr cascaval, 100 gr unt, 3 lagãturi de mãrar, 4 linguri de smântânã, sare, 150 gr fãinã

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curãtã, se taie bucãti si se fierb cam 10 min. în apã cu sare.
Se strecoarã si se încãlzesc cu 60 gr unt, sare, fãinã si 3 linguri de smântânã, apoi se mai fierb 2 min. si, la urmã, se pune mãrarul tocat si cascavalul ras.
Se preparã omleta din 9 ouã, sare si 1 lingurã de smântânã.
Se pun dovleceii în mijlocul omletei, în lung, se ruleazã si se aseazã pe un platou oval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletã cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu ardei umplut

Ciorba cu ardei umplut

Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole pastai si mazare

Mancarica de fasole pastai si mazare

Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 9 ouã
  • 600 gr dovlecei
  • 120 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • 3 lagãturi de mãrar
  • 4 linguri de smântânã
  • sare
  • 150 gr fãinã

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Musaca din cartofi si vinete prajite