Ouale se bat cu furculita sau telul pina cind devin spumante si omogene. Se adauga sare dupa gust si se rastoarna in vasul cu ulei înfierbintat. In timpul prajirii omleta se poate amesteca continuu, pregatindu-se sub forma de omleta taraneasca (jumari), sau se prajeste pe ambele parti (dupa preferinta). Cind este gata se ruleaza si se asaza pe farfurie sau pe platou, portionata. Omleta simpla se poate pregati si combinata cu telemea si marar, cu verdeata si smintina, cu rosii, acestea fiind curatate si taiate, apoi amestecate in timpul baterii omletei, avind aceeasi tehnologie de preparare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii