Ouale se bat cu furculita sau telul pina cind devin spumante si omogene. Se adauga sare dupa gust si se rastoarna in vasul cu ulei înfierbintat. In timpul prajirii omleta se poate amesteca continuu, pregatindu-se sub forma de omleta taraneasca (jumari), sau se prajeste pe ambele parti (dupa preferinta). Cind este gata se ruleaza si se asaza pe farfurie sau pe platou, portionata. Omleta simpla se poate pregati si combinata cu telemea si marar, cu verdeata si smintina, cu rosii, acestea fiind curatate si taiate, apoi amestecate in timpul baterii omletei, avind aceeasi tehnologie de preparare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii