autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta

Autor: carmen macelaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen macelaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
4 oua, 1 ceapa, 1/2 ardei rosu, branza, salam(orice alt mezel), patrunjel, marar, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Se taie julien ceapa, ardeiul si salamul apoi se pun in tigaie cu putin ulei la rumenit. Se bat oualele cu putina sare intr-un vas. Se marunteste branza apoi se adauga in vasul cu oua impreuna cu patrunjeul si mararul tocate marunt. Dupa ce ardeiul si ceapa au capatat culoarea rumenie se aduga compozitia (oua, branza, patrunjel si marar tocat marunt).
Se lasa pe foc mic circa 10 minute, obligatoriu sub capac. Omleta nu se intoarce, fiind sub capac se va coace si deasupra. Apoi cu o paleta se scoate intrega pe o farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta a la Primavera

Omleta a la Primavera

Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata,

25 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Salata cu omleta de oua

Salata cu omleta de oua

Se taie castravetii rondele, ardeiul jullienne, rosiile feliute subtiri. Taiem si sunca feliute

9 voturi    5 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Bun,bun,bun...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    O bunatate omleta.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte buna!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Indiferent cu ce este facuta , omleta este intotdeauna o mancare delicioasa dar...cu multe calorii din pacate ! Buna, bunuta !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • branza
  • salam(orice alt mezel)
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de carmen macelaru
Pandispan cu mere

Pandispan cu mere

Pentru compozitia de pandispan. Se separa oualele. Abusurile se bat spuma, dupa ce spuma s-a intarit

33 voturi    3 comentarii
20 min
Prajituri
Strudele

Strudele

Pentru compozitie. Cele 10 mere se decojesc si se dau prin razatoarea mare, apoi se aseaza intr-o

3 voturi    0 comentarii
20 min
Prajituri
Peste cu sos de lamaie

Peste cu sos de lamaie

Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai.

8 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tortilla/Omleta spaniola