Reteta postata pe: 05 iunie 2008
Ingrediente
4 oua, 1 ceapa, 1/2 ardei rosu, branza, salam(orice alt mezel), patrunjel, marar, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se taie julien ceapa, ardeiul si salamul apoi se pun in tigaie cu putin ulei la rumenit. Se bat oualele cu putina sare intr-un vas. Se marunteste branza apoi se adauga in vasul cu oua impreuna cu patrunjeul si mararul tocate marunt. Dupa ce ardeiul si ceapa au capatat culoarea rumenie se aduga compozitia (oua, branza, patrunjel si marar tocat marunt).
Se lasa pe foc mic circa 10 minute, obligatoriu sub capac. Omleta nu se intoarce, fiind sub capac se va coace si deasupra. Apoi cu o paleta se scoate intrega pe o farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mai simplu de atat nu se poate. Mai intai de toate, curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si apoi
3 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte buna!
Sidy (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Indiferent cu ce este facuta , omleta este intotdeauna o mancare delicioasa dar...cu multe calorii din pacate ! Buna, bunuta !
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte bun!