Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe foc pana scade zeama de la ciuperci.Intre timp se bat ouale intr-un castron mai mare cu cele 4 linguri de lapte si 1 lingura braza de capra, data pe razatoare mica,se potriveste de sare si piper.Apoi se pun in castron peste oua legumele,se amesteca usor si toata compozitia se pune inapoi in tigaie,se acopera cu un capac si se lasa 4 minute,se intoarce omleta ca pe clatita,se mai lasa inca 4 minute.Se serveste la micul dejun cu rosii si felii de pastrama.Eu am adaugat pastrama de capra.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii