autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

OMLETA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
4 oua, 4 linguri lapte, 1 lingura branza telemea de capra, sare si piper dupa gust, 1 ceapa mica rosie, 1 cartof potrivit rosu, 5 ciuperci, 1 ardei gras mai mic, 3 linguri ulei de arahide

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe foc pana scade zeama de la ciuperci.Intre timp se bat ouale intr-un castron mai mare cu cele 4 linguri de lapte si 1 lingura braza de capra, data pe razatoare mica,se potriveste de sare si piper.Apoi se pun in castron peste oua legumele,se amesteca usor si toata compozitia se pune inapoi in tigaie,se acopera cu un capac si se lasa 4 minute,se intoarce omleta ca pe clatita,se mai lasa inca 4 minute.Se serveste la micul dejun cu rosii si felii de pastrama.Eu am adaugat pastrama de capra.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "OMLETA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta de primavara

Omleta de primavara

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Si mie imi place,dar am sa o mananc pe a mea!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    AS vrea si eu o portie Silvioara, arata bine!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Super,cred ca este gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingura branza telemea de capra
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof potrivit rosu
  • 5 ciuperci
  • 1 ardei gras mai mic
  • 3 linguri ulei de arahide

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mirey (Chef de cuisine)

Si mie imi place,dar am sa o mananc pe a mea!!!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tortilla