autor:

ionutploiesti

» » Aperitive

Omleta a la Ionut

Autor: ionutploiesti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionutploiesti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
(Pentru 2 persoane), 6 oua, 1 ardei verde gras, 6 felii salam uscat, 1 ceapa medie, masline si branza topita la calup, marar sau patrunjel, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sparg ouale intr'un vas si se amesteca foarte bine,se adauga ceapa tocata marunt, o jumatate de ardei taiat cubulete mici, se adauga si mararul.

In acest timp se prajeste inainte salamul putin se scoate si se adauga omleta.

Dupa ce este gata se pune pe farfurie se orneaza cu felii din cealalta jumatate de ardei, maslinele se pun deasupra, salamul pe langa si se orneaza cu branza topita.

Puteti orna dupa cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta a la Ionut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta ficei mele

Omleta ficei mele

Se bat ouale, se amesteca cu sare. Intr-o tigaie se pune putin ulei si se lasa la incins. Se aduga

1 vot    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Piure cu cascaval si ochiuri--la cuptor

Piure cu cascaval si ochiuri--la cuptor

Se face un piure normal in care se adauga csacavalul ras. Se unge o tava cu unt ,se aseaza piureul,se

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Arata bine!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    buna, buna....

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • (Pentru 2 persoane)
  • 6 oua
  • 1 ardei verde gras
  • 6 felii salam uscat
  • 1 ceapa medie
  • masline si branza topita la calup
  • marar sau patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de ionutploiesti
Tocanita cu ficat si plaman de porc

Tocanita cu ficat si plaman de porc

Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi. Se taie ceapa marunt,morcovul

15 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui la tava

Frigarui la tava

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele. Ardeii

9 voturi    5 comentarii
1h 35 min
Fripturi
Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar

9 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata bine!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua verzi (Ovos verdes)