Se sparg ouale intr'un vas si se amesteca foarte bine,se adauga ceapa tocata marunt, o jumatate de ardei taiat cubulete mici, se adauga si mararul.
In acest timp se prajeste inainte salamul putin se scoate si se adauga omleta.
Dupa ce este gata se pune pe farfurie se orneaza cu felii din cealalta jumatate de ardei, maslinele se pun deasupra, salamul pe langa si se orneaza cu branza topita.
Puteti orna dupa cum doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii