autor:

Adrian Iordan_Iz-land

» » Aperitive

Omleta bascheza

Autor: Adrian Iordan_Iz-land (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 01 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adrian Iordan_Iz-land (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 01 decembrie 2012

Ingrediente
Oua 15 buc, legume proaspete: vinata 1 bucata, dovlecel 1 bucata, ardei gras (3culori) cate unul din fiecare, rosii potrivite 2 bucati, ceapa mica 1 bucata, patrunjel 1 legatura, sare, piper, ulei 200ml, unt 50gr.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat ouale cu 2 linguri de apa, sare, piper dupa gust. Separat se curata, spala, sterge de apa si se taie rondele de 0,5 cm legumele, se calesc in ulei si se scot separat pe farfurii. Apoi se unge o tigaie inalta cu putin unt si se pune un strat de ou si se baga in cuptorul incins sa se coaguleze oul, se scoate si se aseaza un strat de vinete apoi ou iarasi la cuptor, dovlecei, iarasi ou si deasupra ceapa cruda, rosiile rondele crude si ardei gras se mai tine la cuptor 5 minute si cand s-a inmuiat putin ceapa si ardeiul gras se scoate si se adauga patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta bascheza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin. Intr-un bol se

8 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Oua 15 buc
  • legume proaspete: vinata 1 bucata
  • dovlecel 1 bucata
  • ardei gras (3culori) cate unul din fiecare
  • rosii potrivite 2 bucati
  • ceapa mica 1 bucata
  • patrunjel 1 legatura
  • sare
  • piper
  • ulei 200ml
  • unt 50gr.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu ton