Se bat ouale cu 2 linguri de apa, sare, piper dupa gust. Separat se curata, spala, sterge de apa si se taie rondele de 0,5 cm legumele, se calesc in ulei si se scot separat pe farfurii. Apoi se unge o tigaie inalta cu putin unt si se pune un strat de ou si se baga in cuptorul incins sa se coaguleze oul, se scoate si se aseaza un strat de vinete apoi ou iarasi la cuptor, dovlecei, iarasi ou si deasupra ceapa cruda, rosiile rondele crude si ardei gras se mai tine la cuptor 5 minute si cand s-a inmuiat putin ceapa si ardeiul gras se scoate si se adauga patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii