autor:

Doina  Varga

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta Calzone cu branza

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane:, 4 oua, 50 g branza, 20 g costita afumata/sunca - optional, 4 lingurite de faina, 1 rosie decojita, cateva frunze de patrunjel, 20 ml ulei, sare, piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

16 voturi

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale. Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 2 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti branza rasa, feliute de rosie si, eventual, cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta. Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. (vezi video) Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, rosii mici si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta aperitiv

Tarta aperitiv

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau

13 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de

20 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 29 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 01 martie 2011

    mmmm foarte bine arata chiar azi o voi pregati.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

    Multumesc mult, mult.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Frumoasa prezentarea,de gust si calitate,nici nu ma indoiesc draga Doina,felicitari.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Multumesc mul, mult de tot pentru aprecieri.

    • Fara foto

      lia , 19 noiembrie 2009

      Foarte gustoasa...

    • Fara foto

      Sidy , 19 noiembrie 2009

      Tare buna omleta ta Doina....pina aici a ajuns mirosul !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Gustoasa, f. buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

      Nu m-as fi gandit sa fac din omleta,CALZONE!!!! E super tare reteta.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2009

      Cam la fel o fac si eu . E o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte frumos, ca de obicei.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Nu am decat cuvinte de lauda. trebuie sa o salvez si s-o prepar.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Sa ne spui cum a iesit. :)

    • cheche

      cheche (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Mi-ai dat o idee ce sa mananc dimineata la micul-dejun...:):)de abia astept sa o prepar:)

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Ma bucur, Nicu.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Mama doamne!!!!,de cand vreau sa fac ceva asemanator?!Traiasca NET-ul.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Acum am inteles. Nu e obligatoriu concentratul, l-am pus in paranteza.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      comentariul cu ciupercile l-am scris foarte bine,la condimente este scris ,,o lingurita concentrat de ciuperci,,

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Nu e cu ciuperci. :)

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      ceva delicios,dar prefer fara ciuperci,felicitari

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      O omleta delicioasa!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Arata bine,parca imi vine mirosul;chiar intru in bucatarie sa o rog pe mama sa ne prepare si noua. Dar chiar ca este estetica!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Multumesc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm ce bunutza esteeee!!!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Multumesc mult.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Foarte bine arata Doina.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Tare gustoasa omleta ta, Doina ! Si eu o fac dar nu stiam ca aceasta este denumirea ei !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 4 oua
  • 50 g branza
  • 20 g costita afumata/sunca - optional
  • 4 lingurite de faina
  • 1 rosie decojita
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

monik (Chef de cuisine)

mmmm foarte bine arata chiar azi o voi pregati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua cu legume la tigaie