autor:

Doina  Varga

» » Aperitive

Omleta Calzone cu spanac

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane:, 4-6 oua, 250 g frunze de spanac, 30 g costita afumata (sunca), 8-10 lingurite de faina, 4-6 masline, 1 rosie decojita, cateva frunze de patrunjel, 20 ml ulei pentru prajit, 2 linguri ulei de masline, sare, piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul de masline si fruzele de spanac bine spalate. Se calesc cateva minute, apoi se scot pe un fund de lemn si se toaca putin.
Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti jumatate din spanac, cubulete de rosie decojita, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta. Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, masline si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua in cuiburi

Oua in cuiburi

V-ati saturat de clasicele oua de mic dejun sau clasica omleta? Aceasta este o reteta numai buna

1 vot    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Omleta

Omleta

Ouale se bat bine se adauga restul de ingrediente,ceapa taiata marunt si ,intr-o tigaie incinsa,se

5 voturi    8 comentarii
5 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Burulean , 31 ianuarie 2014

    Am incercat-o este aspectuasa si gustoasa ! Incercati-o si voi, nu veti regreta

  • Fara foto

    Elena Simona Campeanu , 28 august 2013

    VAI, ABIA ASTEPT SA O PREPAR, SI MAI ALES... SA O... DEGUST! YAMMY!

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Foarte buna !!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      O omleta colorata si foarte apetisanta.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Multumesc. Ma bucur ca va place. Voi incerca si cu branza.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Ce bine arată! Aveţi nota maximă! Şi Felicitări!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata nemaipomenit.Nota maxima.

    • meryln116

      meryln116 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Oho! Ce bine arata! Cred ca e super buna, trebue neaparat sa o incerc si asta cat de curand... Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Chiar imi place si cred ca am sa fac.Felicitarile mele.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Super prezentare,nota 10 cu felicitari.

    • Fara foto

      parfumel , 23 iulie 2009

      Vai, doina, ce minunatie ai preparat tu aoolo! Arata super bine pe video si deja imi ploua in gura de pofta :)) te pup.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 4-6 oua
  • 250 g frunze de spanac
  • 30 g costita afumata (sunca)
  • 8-10 lingurite de faina
  • 4-6 masline
  • 1 rosie decojita
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei pentru prajit
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte buna !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta pe pat de bacon cu parmezan