In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul de masline si fruzele de spanac bine spalate. Se calesc cateva minute, apoi se scot pe un fund de lemn si se toaca putin.
Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti jumatate din spanac, cubulete de rosie decojita, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta. Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, masline si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii