autor:

Doina  Varga

» » Aperitive

Omleta Calzone (impachetata)

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane:, 4-6 oua, 20 g cascaval, 30 g costita afumata (sunca), 8-10 lingurite de faina, 4-6 masline, 1 rosie decojita, cateva frunze de patrunjel, 20 ml ulei, sare, piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

24 voturi

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din ompleta puneti feliute de cascaval, cu bulete de rosie decojita, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta. Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, cascaval, masline si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone (impachetata)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

Incepem prin a pregati aluatul: Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu oua
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    Azi am testat reteta .Am pregatit-o ptr. micul dejun .A fost delicioasa.Celor din familia mea le-a placut f. mult.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Foarte gustoasa...

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Felicitari. No coment

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Am vazut si reteta cu spanac,doar ca la mine nu se mananca spanacul.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Multumesc mult pentru aprecieri. Am mai facut omleta Calzone cu spanac.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Retetele tale se intrec una pe alta.Nota 10 si pentru aceasta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Uite o idee excelanta.Cred ca este f.buna.O sa fac si eu in felul acesta.Mai renunt la omleta clasica,doar cu cascaval si ciuperci.Felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Super prezentare,fain, ce sa mai spun.......felicitari.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Foarte buna !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

24 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 4-6 oua
  • 20 g cascaval
  • 30 g costita afumata (sunca)
  • 8-10 lingurite de faina
  • 4-6 masline
  • 1 rosie decojita
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta cu flori de dovleac