Se incinge untul sau uleiul in tigaie; se adauga bacon-ul taiat bucatele mici, plus condimente, se lasa sa se prajeasca pe toate partile. Intre timp, se taie rosiile cubulete; se adauga in tigaie, se mai lasa putin sa se inmoaie. Ouale se bat intr-un castron cu putin lapte, (plus sare si condimente) pentru ca omleta sa iasa mai pufoasa. Se toarna peste amestecul din tigaie, se intoarce cu grija. Se prajeste dupa gust, citeva minute. Se stinge focul si se presara cu mozzarela rasa.
Un mic dejun consistent si excelent, linga o felie de piine toast si o cafea fierbinte!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii