Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se curata de coaja,se dau prin razatoarea mare;
Ceapa se curata,se taie marunt si se inabusa in uleiul in care a fost adaugata o cescuta cu apa;
Cand ceapa s-a facut,se adauga cartofii,costita afumata taiata fasii subtiri si rumenita separat in alta tigaie,se asezoneaza,se adauga putina verdeata si se amesteca pana la omogenizare;
Ouale se bat separat si se toarna peste ingredientele din tigaie;
Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti,se pune pe o farfurie platou,se presara cu restul de verdeata,se poate servi cu ketchup.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii