Ingrediente
200 grame costita afumata, 10 oua, 100 grame ceapa, 1 kg.cartofi, 150 ml ulei, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel/tarhon, sare,piper,boia dulce.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
10 voturi
Mod de preparare
Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se curata de coaja,se dau prin razatoarea mare;
Ceapa se curata,se taie marunt si se inabusa in uleiul in care a fost adaugata o cescuta cu apa;
Cand ceapa s-a facut,se adauga cartofii,costita afumata taiata fasii subtiri si rumenita separat in alta tigaie,se asezoneaza,se adauga putina verdeata si se amesteca pana la omogenizare;
Ouale se bat separat si se toarna peste ingredientele din tigaie;
Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti,se pune pe o farfurie platou,se presara cu restul de verdeata,se poate servi cu ketchup.