Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se curata de coaja,se dau prin razatoarea mare;
Ceapa se curata,se taie marunt si se inabusa in uleiul in care a fost adaugata o cescuta cu apa;
Cand ceapa s-a facut,se adauga cartofii,costita afumata taiata fasii subtiri si rumenita separat in alta tigaie,se asezoneaza,se adauga putina verdeata si se amesteca pana la omogenizare;
Ouale se bat separat si se toarna peste ingredientele din tigaie;
Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti,se pune pe o farfurie platou,se presara cu restul de verdeata,se poate servi cu ketchup.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii