Omleta cu cartofi si praz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu cartofi si praz

Ingrediente

  • 1 tulpina de praz
  • 4 oua
  • 1 cartof fiert
  • marar verde
  • 1 felie de branza sarata
  • cateva rondele de carnat

Mod de preparare

Se fierbe cartoful apoi se zdrobeste usor in bucatele cu o furculita.Nu trebie pasat de tot ca pentru piure si sa fie bulgarasi pt.omleta.Apoi batem ouale bine, adaugam si brnza faramitata si cartoful zdrobit.Apii tocam mararul marunt si-l adaugam si pe el.Punem tigaia la incins si turnam compozitia de omleta in tigaie.Eu am o tigaie Doubletta si a iesit foarte pufoasa si umflata omleta si fara sa folosesc ulei.Voi puteti unge cu putin unt tigaia normala daca nu aveti Doubletta.Spre sfarsit cand s-a copt o parte se taie rondele de praz si de carnat si se pun pe marginea omletei alternand carnatul cu prazul pentru culoare.Puneti cateva rondele si in mijlocul omletei apoi dupa ce s-au prins in omleta o intaorceti usor ca sa se rumeneasca putin.Se seveste calda ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise