Batem ouale bine, adaugam sare si piper dupa gust. Incingem tigaia, in care punem putin ulei, adaugam ouale batute, sa acopere toata suprafata tigaii. Lasam putin ouale sa sa prajeasca si pe jumate din suprafata punem cascavalul dat prin razatoare, dupa care o lipim in doua, (o facem semiluna), langa punem bacon-ul la prajit. O lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Cand e gata se aseaza pe farfurie deasupra se pune bacon-ul prajit, se orneaza cu patrunjel verde, si se aseaza feliute de rosii. pofta buna :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii