Punem o lingura de ulei la incalzit, adaugam ceapa tocata julien si o prajm pina se rumeneste, strecuram ceapa de ulei si o punem intr-un bol, adaugam caviar si cartofi taiati cubulete, amestecam incet totul.
Acuma, batem oule, le saram si le punem in amestec si cu ajutorul unui linguri de lemn amestecam totul. Intr-o tigaie, incalzim puzin ulei si varsam continul, formand ca un disc, prajim de amindoua partile. Secretul reusirii acestei retete este sa amestecati bine ingredientele si sa nu-l tineti mult la prajt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii