autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu ciuperci

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 5 portii: 10 oua, 200 g ciuperci conservate, 100 ml ulei, 10 g sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie lamele si se soteaza in uleiul incins. Cind sint gata sotate, se adauga ouale batute spuma si se amesteca compozitia, lăsând să se rumenească. Se scoate cu paleta si se ruleaza pe platou. Se poate pregati si la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta ciuperci & mozzarela

Omleta ciuperci & mozzarela

Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Mod de preparare Se spala ciupercile, se inlatura pielita si piciorusele, se taie in cubulete mici

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 10 oua
  • 200 g ciuperci conservate
  • 100 ml ulei
  • 10 g sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Sufleu cu cartofi si ciuperci