Omleta cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 varf de sare
  • 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui
  • 2 ciuperci mici
  • champignon si 2 oua de gaina.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se inlatura pielita si piciorusele, se taie in cubulete mici si se dau deoparte.

Se sparg ouale, se bat spuma, se adauga ciupercile, se amesteca din nou.

Se adauga 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui in tigaie, se lasa se incinga, dupa care se adauga omleta, care se intoarce pe ambele parti, ca sa se prajeasca cum trebuie.

Se poate servi cu paine toast prajita.

http://ideidelicioase.blogspot.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise